Suntem mândri să anunțăm că Daniel Morar, fost judecător al Curții Constituționale și procuror-șef DNA și unul dintre cei mai cunoscuți practicieni ai dreptului din România, intră în parteneriat cu Albu Legal, lider de piață în domeniul Dreptului penal al afacerilor.

 

„Oferta de parteneriat a venit din partea casei de avocatură Albu Legal. Intenția mea de a practica avocatura după încheierea mandatului a fost exprimată și public – am afirmat anterior că, odată ce îmi voi fi încheiat mandatul la Curtea Constituțională, cariera mea publică va lua sfârșit și voi activa în mediul privat. Am ales astfel avocatura, o premieră pentru mine din mai multe puncte de vedere”, spune Daniel Morar.

 

„Daniel Morar va aduce un know-how de cel mai înalt nivel în Dreptul penal al afacerilor, dar și în domenii precum practica de Drept constituțional și protecția drepturilor omului, și se va implica la nivel general în activitatea comună. Având în vedere experiența sa, suntem convinși că va avea un rol important în coordonarea cazurilor ce țin de Dreptul penal al afacerilor. Separat, și ca domeniu preponderent nou de activitate al colaborării în această nouă formulă, avem în vedere o practică de formulare a unor puncte de vedere sau opinii legale în domenii de specializare precum Drept constituțional, protecția drepturilor omului, Drept penal și procesual penal”, afirmă Gabriel Albu.

 

Îi urăm bun venit în echipă!

Echipa Albu Morar

 

Mai multe aici.