roen
roen

Noi suntem Albu Morar, un cabinet de avocatură din București.

Împreună cu și pentru clienții noștri, găsim și implementăm soluțiile optime din domeniile dreptului penal al afacerilor, prevenției penale și administrative, investigațiilor interne și anti-fraudă, procedurilor privind protecția drepturilor omului, apărarea drepturilor victimelor infracțiunilor, precum și al oricăror chestiuni litigioase și nelitigioase conexe.

Filozofia care ne ghidează activitatea pornește de la premisa că, prin mizele foarte importante, clienții noștri au nevoie de un cabinet de avocatură care să dedice cumulativ timp, atenție, profesionalism, empatie, înțelegerea corectă și detaliată a situației și obiectivelor lor, precum și un mod eficient de a le duce la îndeplinire, în deplină cunoștință de cauză.

Astfel, motivul existenței noastre este acela de a le oferi potențialilor noștri clienți permanent opțiunea de a face alegerea corectă.

Experiența vastă pe care ne-o oferă acest lucru, prin implicarea avocaților noștri, deși tineri, într-un număr foarte mare dintre cauzele importante ale ultimilor 20 de ani, servește drept piatră de temelie a prestației noastre profesionale de azi şi de mâine.

Astfel, clienții noștri se pot bucura de cele mai bune soluții doar printr-o prestație profesională bazată pe excelență, prin experiență și determinare, din partea avocaților lor. De aceea vă invităm să descoperiți modul nostru de lucru, fondat întocmai pe aceste valori.

Echipa
Valorile care ne ghidează

EXCELENȚĂ

Nu acceptăm compromisuri cu privire la calitatea și promptitudinea prestației profesionale.
Citește mai mult

EXPERIENȚĂ

Profesioniști ce fac parte din veritabila categorie a „pionierilor” dreptului penal al afacerilor în România.
Citește mai mult

DETERMINARE

Înțelegem pe deplin măsura foarte mare în care problemele de ordin penal pot afecta o afacere sau o persoană și procedăm în consecință.
Citește mai mult
Fiecare persoană care intră pe ușa noastră este importantă pentru noi.