Urmare a clasării Albu Legal în Tier 1 în domeniul de practică white-collar crime, precum și a multiplei desemnări a fondatorului Gabriel Albu ca Leading Individual în același domeniu, The Legal 500 și Gabriel Albu au stat de vorbă în cadrul unui interviu, despre stadiul și perspectivele acestei practici în România.

 

„Sectorul white-collar crime este strâns legat de economie și de dinamica mediului de afaceri…Tind să cred că vom asista, în oglindă, probabil chiar mai accentuat, la o parte din situația post-criza financiară din 2008-2009, când a crescut recurența cazurilor de infracțiuni economice”, afirmă Gabriel Albu, avocat titular Albu Legal, într-un amplu interviu pentru Legal 500.

 

În plus, el menționează volumul însemnat de cazuri de infracțiuni cibernetice generate de contextul actual, în care o parte semnificativă a vieții economice și a muncii se mută în online.

 

Gabriel vorbește despre experiența profesională a echipei și responsabilitatea ce vine prin clasarea Albu Legal în categoria de vârf Tier 1 în aria de practică white-collar crime, evoluția pieței și a sistemului judiciar, cea mai mare provocare pentru clienți în următoarele 12 luni și cazuistica importantă de profil.

 

Pentru a parcurge întregul interviu, vă rugăm accesați link-ul de mai jos:

https://www.legal500.com/…/gabriel-albu-founder-attorney/

 

Mulțumim, Legal 500, pentru oportunitate și timpul acordat acestei discuții!

 

Sursă:

https://www.facebook.com/albulegalwhitecollarcrime/posts/530150581926269