http://www.bizlawyer.ro/stiri/piata-avocaturii/avocatura-penalista-este-si-va-ramane-un-sport-de-contact-direct-atat-cu-clientul-cat-si-cu-organele-judiciare-gabriel-albu-managing-partner-albu-legal-pentru-viitor-anticipam-o-crestere-substantiala-a-volumului-de-activitat

„Reamintiți-vă că oamenii sunt cheia. Este important să rămânem creativi și conectați, să ne facem treaba. Să acționăm cu bună-credință și în mod pozitiv și constructiv, căci numai așa putem debloca lucrurile și ne putem reveni. Mesajul este unitar valabil pentru clienți și membrii echipei mele. Suntem cu toții în această situație și, doar, împreună vom și reuși!

Acum, calitatea măsurilor de susținere ce vor fi implementate va face diferența. Apoi, adoptarea unui comportament de business responsabil pentru a evita riscurile și a acționa prudent este o lecție importantă acum și oricând”, declară Gabriel Albu, managing partner Albu-Legal, într-un amplu interviu @BizLawyer, la finalizarea stării de urgență pe teritoriul României. 

Gabriel Albu vorbește despre cele două luni în care echipa Albu-Legal a muncit de acasă, despre obiectivele, serviciile și experiența echipei implicate într-un număr foarte important din cauzele importante de profil din ultimii 20 de ani.