Conferința Națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale”, organizată de Editura Universul Juridic, a reunit o largă audiență din partea profesioniștilor care activează în profesiile liberale.

 

Invitat în panelul de discuții, Mihai Morar a prezentat informații despre cadrul general de reglementare, similitudini și separații între cele două obligații legale, elemente specifice cu privire la obligațiile de sesizare a unor acțiuni de spălare a sumelor de bani provenite din fapte de corupție și asimilate, criteriile de sesizare, precum și riscurile unei erori în raportare și/ sau sesizare. Dezbaterile pe această temă de larg interes, în compania celor mai buni specialiști în materie, reprezintă o bună oportunitate de racordare la realitățile de ultimă oră și de lămurire a celor mai sensibile aspecte cu care cei vizați se confruntă în activitatea lor curentă.

 

În cadrul acestui eveniment s-a lansat și prima ediție a Revistei Spălarea banilor, acest număr fiind dedicat prevenției prin protejarea datelor și transparență, unde colegii Gabriel Albu și Mihai Morar, semnează un amplu material.

 

Universul Juridic, felicitări și mulțumim pentru invitație!

 

Mai multe aici.